NEVERMORE

En blogg med goth och blandat

Från filmarkivet

Kategori: Egna filmer

Två filmer som inte funnits på Youtube tidigare ser här dagens ljus, 11 år senare!
 
Filmen "One for the road" spelades in 2003 men versionen ovan är redigerad 2004. Saker som sker i den bör således vara preskiberat nu. En av de allra första filmer jag gjorde och också den enda av mina filmer ända till dagens datum som bara innehåller musik som jag har gjort. Dessa tidiga filmer spelade jag alltid in i sepia (eller som i fallet nedan, i svartvitt), snyggt förvisso även om jag idag vill ha de så färggranna som möjligt istället. En av de allra första filmerna jag gjorde, med musik av mig, en sådan grej, spana in!
 
Om någon dag så har filmen "Into the woods" premiär (även om det är en väldigt försenad sådan) och det kommer mig osökt att tänka på att jag faktiskt gjort en film med den titeln en gång i tiden. Året var 2003 (redigerades 2004) och min mamma och min syster Jessica beger sig ut i skogen för att plocka svamp. Yes, det är lika spännande som det låter ;) Filmen spelades in med GlideCam men så vidare stabilt är ju fotot inte för det. En av de allra första filmerna jag gjorde och en av de första jag redigerade i datorn. En sån grej!

Hypnotized

Kategori: Musik - Youtube

 
I've been searching, for that fire
Now it's burning deep inside
And I'm dreaming, you'll be standing
Here forever, by my side
And I want you to know, I will never let go
I can be what you want me to be
And I'm loosing control, cause you open my soul
Whole when you're dancing with me
 
MIKAEEEEELAAAAA

Ack värmeland

Kategori: Musik - Youtube

 
Även om visan kan spåras tillbaka till 1500-talets Holland, för att sedan bli "Östgötavisan" på 1700-talet så är det trotsallt som "Värmlandsvisan" vi idag känner igen den som. Eller sedan 1800-talet. Och få visor är så fin som denna, speciellt i instrumental version :)