NEVERMORE

En blogg med goth och blandat

Finnmarken - teaser

Kategori: Egna filmer

Här är som sagt nästa stora projekt som jag kommer att ta tag i efter "Byn mellan bergen" - en film om och från södra Dalarnas finnmark. Eller Grangärde finnmark som man också kan säga. Inspelningarna börjar till hösten och premiären blir om ett år :)
 
 
Finnmarksfilmen "En doft av evigheten"
från 2005-2006 finns att spana in här

Nästa projekt avslöjat!

Kategori: Egna filmer

Jag har under en längre tid funderat på vad nästa stora filmprojekt kommer att bli. Alltså den film jag kommer spendera merparten av kommande år efter färdigställandet av Saxdalsfilmen åt. Nästa mastodontprojekt. Skulle det kanske bli nån av grannbyarna? Blötberget? Sunnansjö? Hela Ludvika kommun? Eller skulle jag ta tag i lite övergivet igen? Njee, svaret kom lika naturligt som självklart. Nästa film kommer naturligtvis att bli om finnmarken! Södra Dalarnas Finnmark alltså, även kallad Grangärde finnmark, den som finns alldeles kring knuten. Ack du vackra underbara trollska finnmark! Fylld med mystik, väsen och trolldom!
 
Det finns naturligtvis tid och plats åt annat, precis som det ska vara. Den som har koll vet att jag gjort en film om finnmarken förut, för nästan 10 år sedan, men pga tekniskt strul så blev den aldrig helt klar. Filmen finns dock att spana in på nätet med alla dess brister. Då spelade jag och pappa in filmen under ett år, något jag troligtvis kommer göra med den nya också.
 
Låt oss göra om, låt oss göra rätt

Nu händer det grejer!

Kategori: Allmänt

Det händer onekligen mycket på en gång nu! Förra veckan var jag med i tidningen för andra gången med ett rafflande reportage om mig och mitt filmande. Denna gång i tidningen Mitt Dalarna och under rubriken "Veckans mas". I fokus fanns den kommande Saxdalsfilmen men även en del annat. Mer om denna artikel lite senare dock. Och på lördag kommer det ske en annan stor grej, den största hittills faktiskt, riktigt jäkla stor, men ja, även mer om detta vid ett senare tillfälle.
Det gäller att hålla i sig, det går fort nu! :)