NEVERMORE

En blogg med goth och blandat

Förhandsboka redan nu!

Kategori: Egna filmer

Nu börjar det dra ihop sig, snart lämnar jag filmandet av Saxdalsfilmen "Byn mellan bergen" och påbörjar redigeringsarbetet. Som jag berättat tidigare så kommer denna film INTE att kunna ses på nätet utan kommer bara släppas på DVD (eventuellt även Bluray)! Det här blir första gången jag testar mig på detta sätt att släppa en film för mer kommersiellt syfte så det ska bli intressant att se hur det hela går. Och vi måste alla börja någonstans..
 
Så för att påbörja resan så kan ni redan nu förhandsboka ett exemplar av filmen! Priset vet jag inte ännu men det kommer iallafall bli lågt. Förhandsbokningen är framförallt till för att få en överblick över tillfrågan men även för att bli ännu mera taggad till att göra den bästa filmen någonsin. Kom ihåg att förhandsbokningen INTE är bindande men det vore skoj om ni bokade ett exemplar redan idag så jag kan börja planeringen. Inga pengar betalas således i förskott. Jag kommer sedan höra av mig när det börjar dra ihop sig
 
Skicka ett mail till johannesdellamorte@gmail.com med ditt namn, på vilket format du helst skulle vilja ha filmen (DVD eller Bluray) samt din e-mailadress
 
Kom ihåg att du även kan bidra till filmen och på så vis bli en del av detta historiska tillfälle! Ett sådant bidrag kan både vara ekonomiskt (ja, jag gör ju faktiskt detta helt själv utan någon inblandning från varesig föreningar, företag eller likande och det går åt både inspelningsmaterial och mycket annat) eller på något annat vis. Så om vill du bidra med en liten summa för filmens tillkomst så skickar du ett mail till samma adress som ovan så kan vi prata vidare. Du kommer sedan självklart bli omnämd i filmens eftertexter och annat och därmed bli en del av historien. Tack :)
 
Så vänta inte, förhandsboka filmen redan idag!

Snart fyra år!

Kategori: Allmänt

Nu står det inte på förrän det är hela fyra år sedan jag och Lenore blev tillsammans! :) Tänka sig. Fyra år liksom. Vilken grej! Och jäklar vad bra vi har det tillsammans :)

Awesome metal-kväll

Kategori: Musik

I lördags var det dödsmetall som stod på schemat! Det var Club Cavum i Ludvika som stod för kvällens aktiviteter med band såsom Spasmodic och Omnizide! Två ruggigt bra band, speciellt det sistnämnda :) Det hela blev en riktig toppenkväll, faktiskt den bästa på otroligt länge! Detta såklart pga banden som spelade men även väldigt mycket pga framförallt två herrar i publiken. Dessa herrar är levande legender och världskända inom black- och death metal. En är sångare och en är trummis. Vi pratade glatt med varandra, något som var ganska surrealistiskt, åtminstone en av dem är nämligen en av mina absoluta idoler och en av de bästa black metal-sångarna ever. Jag har förresten en VÄLDIGT frän och helt awesome grej att berätta sen men tills detta blir realitet så kan jag inte våga tro att det faktiskt är sant :)
 
Hursomhelst, en ruggigt bra kväll med kul folk och bra musik! Mer sånt. Helst nu på en gång!