NEVERMORE

En blogg med goth och blandat

Senast sett

Kategori: Film

Väntan är snart över!

Kategori: Egna filmer

Efter "Skåneland", vilket blev en succé, så fortsätter jag redigeringsarbetet med en ny film! Det var planerat att det skulle vara en film från Norge men när jag började klippa lite smått så kände jag att jag var ganska mätt på natur och vackra landskap, åtminstone just nu, så jag tog istället tag i en annan film. En film som många väntat LÄNGE på, ja, flera flera år faktiskt. Nämligen "Livets källa"! Och det var ju inte en dag för tidigt. Vi spelade in den här filmen för länge sedan och under lång tid så det ska onekligen bli intressant att se hur den kommer att bli i slutänden :)

Premiär: Skåneland

Kategori: Egna filmer

 
Nu är det äntligen dags för en premiär! Det var ett halvår sedan sist men nu har jag minsann tagit mig i kragen och redigerat en ny film! Filmen i sig är förvisso ett år gammal, den spelades in sommaren 2012 men vad gör det när det är tidslösa bilder? Såhär lyder presentationen: Resan i de södra delarna av Svea rike tar oss bland annat till Ale stenar, Smygehuk, Tykarpsgrottan (där delar av "Ronja Rövardotter" spelades in), Österlen, Kivik, Glimmingehus, Brösarps backar, Kungagraven, Åhus, Ystad, Backåkra och självaste High Chaparral! Låt dig följa med på en resa i både fantasin och i det natursköna Sverige!
 
Se filmen i HD-kvalitet (det betyder minst 720p), se den helst på Youtube i större version (klicka här) och om du får upp nå reklam, klicka bort den omedelbart. Inget får störa denna upplevelse. Seså, låt resan börja. Mycket nöje önskas! :)