NEVERMORE

En blogg med goth och blandat

Guest vocals

Kategori: Musik - Youtube

 
"Ghost love score" med Nightwish är en av deras allra bästa låtar någonsin, jag fucking älskar den där jäkla låtjäkeln! Hehe. I höstas lämnade den "nya" sångerskan Anette Olzon gruppen och en av mina favoritsångerskor, nämligen Floor Jansen (After Forever, ReVamp) hoppade därför in som sångerska under turnén. I videon här ovan från Costa Rica hör och ser du henne framföra denna underbara låt! :) Någon ny sångerska i Nightwish har inte utsetts ännu men hey, ta in Floor för tusan!

Svacka igen

Kategori: Allmänt

 
Som några besökare kanske märkt så uppleveler vi just nu en liten svacka här på bloggen igen. Anledniingarna är trista såsom mycket jobb och sjukdom så vi behöver inte gå in närmare på det, däremot så kan jag meddela att NEVERMORE snart är på benen igen precis som vanligt. Ha lite överseende sålänge bara :) På bilden här ovan syns förresten en svacka..

Teknikens mästare

Kategori: Allmänt

 
Igår var jag inne i det allra heligaste i Oppon. Oppo är alltså min blurayspelare. Jag skruvade helt enkelt isär den och rotade runt lite, eller nej, det gjorde jag förstås inte, jag tog det hela väldigt försiktigt. Detta är något jag skulle ha gjort för länge sedan men jag har varit ganska nervös att göra det så det har dragit ut på tiden. Anledningen till detta dramatiska tilltag var att jag skulle sätta in ett speciellt chip. Men inte var det något att vara nervös över, nejdå, teknikens mästare som man är så gick det hela väldigt bra och smidigt (fastän jag måste medge att det var lite nervöst när jag väl skulle slå på strömmen igen) så detta kommer innebära att saker och ting kommer blir väldigt trevliga och mycket bra! :)