NEVERMORE

En blogg med goth och blandat

Det är bestämt! We're moving!

Kategori: AllmäntYes, nu är det bestämt, vi kommer att flytta om en månad!

En månad? Njää!

Kategori: Egna filmer

Jag skrev om vinterfilmen häromveckan, eller "En doft av vintern" som den ju kommer att heta och där jag babblade nånting om att jag skulle fortsätta att filma en hel månad till. Det vill säga under hela mars månad. Just då kändes det bra och rätt men helt plötsligt så kom ju våren! Så nu är det annat ljud i skällan, inspelningarna kommer enbart pågå någon vecka till. Så om allt går enligt planerna så redigerar jag sen ihop den innan flytten. Annars kommer det dröja ett litet tag till..

Flyttplaner

Kategori: Allmänt

Jag nämnde något om flytt igår och javisst är det så. Troligtvis. Det var i måndags som vi hastigt och lustigt fick veta att ett ställe snart skulle bli ledigt, en annons skulle sättas ut i lördagens i tidning men om vi ville ha det så skulle vi ha förtur. Planeringen började och lusten att flytta smög sig på. Visst gillar jag min lägenhet jäkligt mycket men den har blivit alltför trångbodd och så har vi de konstanta problemen med grannen ovanpå som drar ur all vår energi. Jag ska inte sticka under stolen med att hon i stort sett förstört varenda dag sedan dess hon flyttade hit, och då var det ändå jag som la in ett gott ord om henne när hon skulle flytta in, ett av mina största misstag ever. Så ett eget ställe som verkligen bli mitt och Lenores är just vad vi behöver! Uppbyggt från grunden med bådas saker. Och vill vi exempelvis lyssna på musik så bestämmer vi själva när och vad vi ska lyssna på. Lyxigt värre. Vi var och tittade på stället igår och det var helt klart bättre än vad vi förväntat oss!

Grejen är att det är jävligt stort! Det här är nämligen ingen fjuttig lägenhet utan har både nere- och ovanvåning samt även källare! Vi har dessutom en stor gård! Och vind! Så vi kommer isåfall både ha egna hobbyrum (bla för filmredigering), egna separata walk-in:s, inspelningsstudio/rekvisitabygg nere i källaren, gästrum, ett eget gym, ett riktigt hemmabiorum (dvs. inget vanligt vardagsrum med tv utan mer specificerat för just bara hemmabion. Det där har jag i och för sig alltid haft men nu ännu mer specificerat), vi får dessutom balkong, badkar, en mängd olika bärbuskar, tvättstuga, ännu mer lagringsutrymme och mycket annat. Och ja, det är bara början, ty plats kommer det inte vara någon brist på och möjligheterna äro oändliga!

Innan helgen har vi i alla fall bestämt oss men som det ser ut så tar vi snart vårt pick och pack och drar! :)