NEVERMORE

En blogg med goth och blandat

Det blev en..

Kategori: Allmänt

 
..Canon! Dock inte samma modell som jag skrev i tidigare inlägg utan en Canon IXUS 230HS. Det blir skitbra det, den kommer att duga gott och väl! Nåja, nu vet ni, vänligen anteckna det intresseklubben ;)

Gränsen kom - äntligen!

Kategori: Egna filmer

 

Det kommer en tid då ens filmtittande kommer till en gräns. Man känner sig mätt. Det är DÅ som man istället bör göra något annat. Denna gräns kom igår och detta efter att mest ha spenderat tiden efter jobbet framför teven och bra filmer. Slappt javisst men samtidigt har det kommit otroligt mycket bra filmer på sistone! Alldeles FÖR många. Men som sagt, även om jag har massvis med bra filmer som ligger och väntar på mig så kommer den där gränsen och då det är dags att göra något annat ett tag. Ett avbrott..

 Så vad ska jag nu undrar ni? Jo, jag har börjat redigera film igen! Äntligen är några nya verk på gång och först på tur står TVÅ stycken årstidsfilmer! Detta främst för att det är just det materialet jag har liggandes på datorn och som tar upp all plats ;) Den första av dessa två bör komma om några få dagar så spana gärna in den då. LET'S MAKE SOM ART

Rockstad 2012 - Del 2

Kategori: Musik