NEVERMORE

En blogg med goth och blandat

Ett år senare

Kategori: Allmänt

Idag är det ett år sedan min farmor dog. Vila i frid. Du är saknad. Mycket..

Saker av vad komma skall

Kategori: Allmänt

Nästa vecka får vi troligtvis ÄNTLIGEN internet igen! Det är sannerligen på tiden, en månad utan internet är en månad för länge! En endaste ynka timme är till och med för länge ;) Håll tummarna på att detta sker iallafall..

Helgen bjuder på andra trevligheter och det hela kan förkortas VIP. Kanske för att det är just vad det är ;)

Någon dag senare är det som bekant Valborg och det traditionella firandet i Saxdalen. På den aktuella kvällens schema står dessutom inflyttningsfest och grillpremiär! Inte illa. Inte illa alls..

Ställ DIN fråga till hälsoexperterna!

Kategori: Hälsa och nyttigheter

Vi är numera självutnämnda hälsoexperter och efter att ha gått rätt mycket i vikt under bara några månader så har man ju lärt sig lite om HUR och VAD man ska äta för att smidigt och enkelt gå ner i vikt. Så därför öppnar vi nu vår mailkorg (eller okej, kommentarsfält) i hälsans tecken! Ställ helt enkelt DINA frågor och funderingar om vikt, nyttigheter, hälsa och såvidare så svarar vi! Enkelt va?

 

Det kan t.ex. vara frågor om vad man ska äta till frukost och andra mål, om man behöver träna/ röra på sig för att samtidigt gå ner i vikt och så vidare. Så tveka inte, ställ din fråga nu!