NEVERMORE

En blogg med goth och blandat

The horror theme #04

Kategori: The horror themeDet är hög tid för "Dellamorte dellamore" (1994), en av de absolut bästa filmerna ever! Här får ni ett klipp med hela fyra låtar från soundtracket så det är bara att luta sig tillbaka och njuta :)

Podcasts

Kategori: Film

Min syster nämnde Podcasts häromdagen, en grej till bl.a iPhone och iPod som jag ännu inte hade testat fastän jag såklart har hört talas om det otaliga gånger. Men när jag kom att tänka på det så var det ju hög tid att både testa och kolla upp utbudet! Och till min stora förtjusning så fanns det massvis med roliga och intressanta Podcasts att lyssna på, och jag hittade min favorit på en gång, nämligen "Jay and silent Bob get old"! Regissören Kevin Smith ("Clerks 1-2", "Zack and Miri make a porno", "Cop out", "Mallrats" och en av 2011-års absolut bästa filmer "Red state") och skådespelaren Jason Mewes sitter och pratar film, minnen, livet och mycket annat inför publik, riktigt jäkla kul! Fler Podcasts blir det så jag återkommer med fler tips lite senare :)

 

Three to go!

Kategori: Allmänt


Sådärja, då var det första advent då. Vi har julpyntat lägenheten och klätt vår vita gran med bla. fladdermöss! Tjusigt värre! Hehe :)