NEVERMORE

En blogg med goth och blandat

Till minne av Ricky Bruch

Kategori: Film

Året var 1974 när regissören Enzo Barboni (ofta crediterad som E.B. Clucher), känd som skaparen av "Trinity" och en drös andra klassiska filmer med Bud Spencer och Terence Hill, slog sig ihop med svensken Ricky Bruch för att göra film! Resultatet blev den högst underhållande "Även änglar kan slå en rak höger" där den världskända diskuskastaren spelade tillsammans med bl.a Giuliano Gemma. Ricky gör faktiskt en jäkligt bra skådespelarinsats och han ser störtcool ut!

Ricky spelade sedan även Labbas i "Ronja Rövardotter" från 1984

Häromdagen dog Ricky efter en tids sjukdom. Han blev 64 år gammal. En legend är död. Vila i frid Ricky!

Samboendes

Kategori: AllmäntJag och Lenore är numera sambos och vi jobbar dessutom tillsammans! Vi har också gjort om en hel del här hemma vilket är något som vi kommer att återkomma om ett tag. Eller vi jobbar tillsammans den här veckan bara, sedan har jag (Johannes) faktiskt semester! Inte illa, tidigt men skööööönt! :)

Salad Fingers is back!

Kategori: Film - Youtube

Salad Fingers är en favorit sedan många år och nu för första gången på tre år är han tillbaka i en sprillans ny episod! Salad Fingers är en av begåvade David Firths skapelser. Den nya episoden är inte lika bra som de åtta tidigare men det är ändå skoj att Salad Fingers äntligen är tillbaka! :) Se de andra här