NEVERMORE

En blogg med goth och blandat

Spotify #05 - Sirenia - The enigma of life

Kategori: Musik

Norska Sirenia släppte för någon dag sedan sitt nya album "The enigma of life" som är bandets femte album. Eftersom jag inte lyssnat på det så noga ännu så kan jag inte uttala mig så värst mycket men av det jag hört så låter alla låtar ungefär likadant. Trist. Skivan är förvisso inte dålig men det är långt ifrån det som Sirenia en gång var med de två milstolparna "At sixes and sevens" (2002) och "An elixir for existence" (2004).

Så varför väljer vi då att fokusera på den nya halvkassa skivan när det finns två mästerverk? Ingen aning. Kanske för att ni ska kunna kommentera och säga vad ni tycker om den nya skivan och om Sirenia a'la 2011?

Lyssna på "The enigma of life" här!

Regular ordinary swedish meal time

Kategori: Mat och recept

Haha, här ligger man i lä med sin mer traditionella matlagningskonst ;)


Chop chop carnage stew (alternative Pyttipanna)


Sidepork pandemonium


Meatball massacre

Tema: Vincent Price

Kategori: Film

Mitt i mitt pågående Frankenstein-tema har det smygit sig in en annan personlighet som jag just nu ser film efter film med, nämligen allas vår favoritskådis Vincent Price! Jag har upptäckt att jag sett förvånandsvärt få filmer med honom genom åren (sett till hur många han gjorde vill säga) så det är minst sagt hög tid för det nu! Jag återkommer om detta lite senare dock..