NEVERMORE

En blogg med goth och blandat

Vad vill DU se mer av på bloggen?

Kategori: Allmänt

Innehållet på NEVERMORE är väldigt varierande och vi har faktiskt ingen direkt inriktning även om det blivit en hel del film och musik på sistone. Innehållet ska helt enkelt vara "goth och blandat" och vi hoppas att ni gillar den riktlinjen! Men för att lyssna på våra besökare och ge er den ultimata bloggupplevelsen så har vi gjort en liten omröstning där ni kan kryssa i de alternativ (ni kan välja flera stycken) som ni vill se/läsa mer om här på bloggen! Sport tog vi med mest för att se om det finns något intresse, det betyder dock inte att vi någonsin kommer att skriva om det ;) Kommentera gärna om du har speciella önskemål och andra förslag! :)

Veckans outfit

Kategori: Veckans outfit


Hehe, ja, säg den blogg som inte måste ha detta inslag? ;)

Denna vecka är det Spasmodic-tröja och en skön halsduk som gäller!

(och ja, det är en mask)

Kick-Ass + Leksands IF = sant

Kategori: FilmOkej, det här är inte direkt färska nyheter då vi har bloggat om det tidigare för några månader sedan i en annan blogg, men för er som missat det så tar vi en favorit i repris! :) Följande skrevs alltså förra året..

Vad har superhjältar och Leksands IF gemensamt? Faktiskt mer än du kanske tror. Det är dags för ytterligare ett scoop! Jag och Lenore satt nämligen och kollade på den alldeles superba filmen "Kick-Ass" för andra gången då vi fick se en sak, och inte vilken sak som helst utan det välkända emblemet (åtminstone för oss från Dalarna) för Leksands IF! Renny Harlin släng dig i väggen, här snackar vi Leksands IF i en amerikansk superhjältefilm! Och det var inte bara med en gång, utan två.

Efter några snabba efterspaningar av detektiv-Johannes och detektiv-Lenore så kom vi fram till att det typ står "Leksands Matte" ovanför emblemet. I eftertexterna står Mattias Lindahl som "visual effects supervisor" och med en enkel sökning så kom vi fram till att han vuxit upp i just precis Leksand. Han jobbar på effektbolaget Fido i Stockholm (tillsammans med bla. Kaj Steveman vars namn jag förknippar med bla. "Elaka Rune och Sune"-filmerna) och han har redan varit involverad i många välkända Hollywood-produktioner. Kul!

Det är dock lite konstigt att detta inte uppmärksammats tidigare eller mer, Leksands IF och superhjältar i en stor Hollywoodfilm liksom - och inte vilken film som helst dessutom utan en av 2010 absolut bästa!