NEVERMORE

En blogg med goth och blandat

Gott nytt år önskar NEVERMORE!

Kategori: Allmänt

The horror theme #05

Kategori: The horror themeFilmen "Candyman" från 1992 blev en stor succé. Få förknippar dock denna klassiker med dess helt underbara soundtrack, något som naturligtvis måste rådas bot på! För soundtracket stod Philip Grass och för regin stod Bernard Rose, en snubbe som inte haft någon större succé varesig före eller efter. "Candyman" är i en klass för sig, inte för att det är någon av mina absoluta favoriter inom genren men det är en film som stannar kvar desto längre och som berör, och det på alla tänkbara vis. Något som annars är ganska ovanligt. Och musiken förstås, denna lovely musik!

Mellandagarna

Kategori: Allmänt

NEVERMORE har haft lite julledigt i några dagar. Dels har den mesta tiden gått åt till att titta på en massa film och dels så har den gått åt till att researcha efter en ny tv. Ja, förutom jobb då förstås. Nu är iallafall den nya teven införskaffad och står så otroligt grann i stugan (mer om det snart) så nu är det dags att ta tag i lite nya inlägg såhär dagen före nyårsafton!

Det rådande vädret med ingen snö ALLS bidrar trist nog till att inspelningen av "En doft av vintern" tyvärr inte har kommit igång ännu och kommer därmed bli ordentligt försenad. Jag som hade tänkt att denna gång verkligen göra en vinter resp. vår-film istället för som tidigare bunta ihop de två. Men förhoppningsvis så kommer det att komma åtminstone lite snö, för filmens skull alltså, jag däremot njuter i fulla drag av att det är varmt och snöfritt :)

Ett nytt år står som sagt för dörren och vi vill förstås tacka våra besökare så innerligt mycket! Nästa år så kommer förhoppningsvis besökarantalet att växa och därmed också bloggen men för er som varit med från allra början och bloggens ibland något stapplande steg, tack!