NEVERMORE

En blogg med goth och blandat

Behind the scenes-film

Kategori: Egna filmer


Som de flesta besökare vet om vid det här laget så spelade vi in filmen "Frankenstein wants friend" i våras. Det har sedan dess blivit en drös blogginlägg om den och nu är det minsann dags igen! Fast det här blir nog sista gången, det är helt enkelt dags att gå vidare. Men innan vi gör det så ska ni alltså bli bjudna på en behind the scenes-film från inspelningen! Här bjuds det på feltagningar, lite nya scener som inte kom med i själva filmen, bakom kameran-fotografier, oklippta dansscener och lite annat skoj! Se filmen i 1080p och gärna på Youtube

Put your fangs into this #1

Kategori: Mat och receptCALAMARES FROM THE BLACK LAGOON

The return of the recept! Det har blivit dåligt med nya recept här på sistone, vi var bra att lägga ut rafflande goda recept i början men sedan har det tyvärr kommit bort lite. Dels så måste man ju minnas allt man gör, något man inte alltid gör när man väl har tid att skriva ner receptet någon vecka senare. Vi har dock åtminstone två recept som ligger och väntar på att skrivas. Men misströsta inte för det för nu kommer något så mycket bättre, nu kommer nämligen recept 2.0 istället - i filmformat! Ja, du läste rätt, det här är så exklusivt som ett eget cookalong (hinner du med?) där vi tillagar smaskigheter! I detta första avsnitt så ger vi oss på calamares med thai wok och sweet&sour-sås, en maträtt som vi inte hade testat att göra själva innan men resultatet blev väldigt lyckat ändå! Ha gärna överseende med den skitiga spisen, den skulle rengöras direkt efter maten men så råkade den bli med i film före ;) Se det första avsnittet av "Put your fangs into this" i bästa kvalitet (1080p) och gärna på Youtube. Mycket nöje och smaklig måltid!

Saxdalens dag

Kategori: Allmänt

Yes, förra helgen var det Saxdalens dag, eller Saxdalens dagar som det iår blev då byn slog på stort och firade i dagarna två! Den främsta anledningen till detta var att det var 25 års-jubileum men även att de kanske inte ville skilja alltför mycket på firandet mellan Runnbergsgården och skolan. Nu ställde dock regnovädret till det för firandet på lördagen så någon Runnbergsgård blev det dessvärre inte. Firandet flyttades istället in till folkets hus. Inte lika trevligt men väl där så bjöd bl.a. Saxdalens manskör, visstugan och Saxdalingarna på underhållning. Men vilket liv det var på barnen, herrejösses! Söndagen med sitt lådbilsrace och fordonsutställning kan jag inte uttala mig så mycket om för då närvarande vi inte, men på lördagskvällen var det i alla fall fullt drag nere vid Saxenstranden! Fast det är en helt annan historia. Saxdalen.se har bättre reportage från dagarna här och här. Och jomenvisst, jag och Lenore blev t.o.m med på en bild ;)